Pererahvas on teile valmis pannud kõik toiduained,
eelroa teeme täiesti algusest peale, mingeid ettevalmistusi see pole vajanud.

KREVETISALAT

__________________________________

ALUSTUSEKS

Salatipõhja mix
Avokaado
Tomat
Kurk
Sool, pipar

ALUSTUSEKS: Pese salat ja nõruta hästi. Tehke iga taldriku peale valmis salatipesa, millele lisage avokaado-, tomati- ja kurgilõigud.

KASTE

Küüslauk
Sool, pipar
Mangokaste
1/2 Sidrunit
Tšillit
Oliivõli
Basiilik

KASTE: Väikesesse kaussi sega kokku küüslauk, sool, pipar, mangokaste, 1/2 sidruni mahl, ja oliivõliga koos peeneks blenderdatud basiilik.

KÕIGE LÕPUKS

Krevetid
Seedermänniseemned

KÕIGE LÕPUKS: Küpseta krevetid, pane pannile oliivõli ja võid, kui või on sulanud, siis lisa törts keedetud vett, pigista sinna ka poole sidruni mahl. Küpseta mõõdukal kuumusel. Tõsta salatitipatjadele taldrikul ning kõige otsa seedermänni seemned.

NB!

Kui Sul endal on häid nippe ja nõkse, kuidas ise krevetisalatit teed, siis jaga seda ka meiega.