(Eesti) Väikse seltskonnaga tule suvepäevadeks Karukella!

Tämä teksti on valitettavasti saatavilla vain kielillä: Eesti.

Aeg läheb nii ruttu, seega ära jäta oma suve planeerimist vimasele minutile! Kuid kui Sa pole veel teinud suveplaane, kuhu oma väikese tiimi või seltskonnaga välja sõita, siis tea, et Ida-Virumaa on selle suve hot-spot!

Seetõttu ongi see postitus pigem väikestele tiimidele või siis sõpruskondadele või peredele, kes on oma suvepuhuksed ajatanud ühte nädalasse. Jah, sest ainult nädala sees saame pakkuda meie juures mõnusat äraolemist ja vahvaid seiklusi piirkonnas, sest nädalavahetused on suuresti kõik broneeritud! Vaba on vad 2 nädalavahetust, kuid nädala sisse on veel ruumi.

  • 26.- 28. juuli
  • 16.-18. august

AITAME VÄLJASÕITU PLANEERIDA

Tõsi, me soovitame suure hulga igasusuguseid vahvaid vaba aja tegevusi. Meie kodulehel SIIN on tegevused järjestatud kauguse järgi meie puhkemajast. On igasugust masti ja igas kategoorias. Kui soovid rätsepaülikonda, siis selle saad. Planeerime mõistliku ajakava, soovitame ägedaid kohti, broneerime Sinu eest külastused. Ning kui soovid, tellime ka väikebussi, mis teid kõik koos ühest kohast teise sõidutab. Karukella tagasi jõudes ootab teid juba soe söök. Kõik teenused paneme ühele arvele. Ka e-arvele, kui vaja.

SUUR HULK SEIKLUSI JA ÄGEDAID KOHTI

Asume ju seiklusmaa südames, meie juurest on 8 km Aidu Veeseikluskeskusesse, 6 km Kiviõli Seikluskeskusesse, 13 km Kaevandusmuuseumisse ja 26 km Ojasaare Golfiväljakule. Need on ainult mõned, mida siin ära nimetan. Lisaks Sillamäe ja Narva- seal läheb terve päev. Saate meie käest head soovitused kaasa. Ilma eelnevate broneeringuteta ei tasu sinna minna, nii ei saa te kuhugi löögile ja võite Narvas hoopis pettuda. Vaata siit kõiki meie vahendatavaid seiklusi.

PRIVAATSUS JA KESTLIKKUS

Karukella puhkemaja on kontaktivaba maja, mis tähendab täielikku privaatsust, pole teisi külalisi, ega ka teenindavat personali. Sellest hoolimata tunnete end meie majas väga hoituna. Sisehoov avaneb tühjale krundile ja diagonaalis jõe poole, vastas pole mitte ühtegi maja ega naabrit. Mitte vähetähtis on see, et me majandame kestlikult. Meil on juba teist aastat Green Key ökomärgis ja värskelt omistati meile Vastutustundliku ettevõtluse indeksis pronksitase.

SUUR MUGAVUS

Meie külalised hindavad väga, et ei pea oma kätteharjunud mugavustes puhkuse ajal mitu sammu tagasi tegema. Meie viis privaatset kaheinimese magamistuba on helikindlad ja unekvaliteet kõrge– palkmaja tagab ideaalse sisekliima ja udusule analoog tekid ja padjad rahuliku une, lisaks korkpõrand, pimendavad kardinad, sääsevõrgud, lastele unevalgus, et võõras kohas oleks julgem magama jääda.
Meie külalistest ei pea keegi hakkama tünnikütjaks, sest meie väliterrassil asub kuumaveebassein, mis mahutab muide 10 inimest, on kogu aeg soe. Bassein omab eraldiseisvat soojuspumpa ja võimast filtrisüsteemi, seega ongi vesi 24/7 soe ja kogu aeg puhas.
Köök on mei täisvarustuses, sealt leiad tervad noad, kõik nõud ja klaasid, poti ja panid. Köögitehnast leiad kõik, mis võib jääda espressmasina ja miksri vahele. Samuti on olemas küpsetuspaber ja toidukile, sügavkülmas on jää ja kohvimasin ube täis.
Sisehoovis on kaminaga grillmaja, kus on hea nii kuuma päikse kui ka viludama ilma eest varju leida. Grillimiseks on munagrill ja tradistisooniline roostevaba söegrill, grillikiirendi ja ka süsi. Katuse alla pika laua taha mahub istuma terve majatäis inimesi. räästa küljes ripub kaks rippkiiku.
Muidugi on ka mugav elektriautoomanikul, kui laadija on maja seina küljes. Laadila on dünaamilise koormusejuhtimisega.
Mugavusi on veel, me ei hakka neid kõiki ära rääkima, las midagi jääda üllatuseks ka. Tarvitseb Sul vaid käsi sirutada, kui soovitud asi ongi oma loomupärases paigas.

LAPSED JA LEMMIKLOOMAD

Vabandame väga, et panime lapsed ja lemmikloomad ühe pealkirja alla, kuid paljudele on lemmikloom lapse eest ning pereliige niikuinii.
Lastele jätkub tubaseid tegevusi ja õues müttamist. Toas on kahes suuruses söögitoolid, mänguköök ja mängulaua komplekt toolidega. Palju lauamänge ning ka raamatuid. Vetsus on aste, et ulataks käsi pesema ning ka pissipott. Saunas on väike vann, mis hõlbustab väikelapsega vanematel duši all käimist. Päris beebidele on beebivoodi, mida saab voodi kõrvale panna ja kus vanem saab öösel temaga toimetatud. On ka beebipesa ja mähkimisalus. Suurematele on 2 reisvoodit ja voodipesu. Magamistubades olevatest öölampidest oli juba juttu. Õues oma mängumaja ja jalgadel liivakast- lapse riided ja jalanõud jäävad puhtaks, taskud liiva ei kogu.
Lemmikloomi ootab pesa ja kauss veega. Köögisahtlis on koerakaka kokkukogumiseks vastavad kilekotid, need saab segaolmesse ära visata.

Loe ka artiklit Scandinavian HOME veebis, siis näed, millele nemad hoopiski keskendusid.