(Eesti) Purtse pruulikojas õlut mekkimas
Eile oli üks tore päev- testisime mitut teenust omal nahal, mida saaks oma külalistele pakkuda. Kõigest siis järjekorras.
Kes on need meie, kes teenuseid testisid? Kuna meie perenaine Terje on ka Mäetaguse mõisahotelli perenaine, siis testiv grupp oli mõisahotelli meeskond, kes pidas oma hilist suvepäeva.
Purtse pruulikojas võttis meid vastu Innar, kes juhtis meid kenasti suurte õlleseadmete vahele ja andis alustuseks näppu nende kõige enammüüdavat PALE ALE Purtse nimelist õlut. Innar aga selgitas mekkimise juurde õlletootmisprotsessi.
Siis toodi meile tomatiõlut väikse chillilisandiga- see meeldis eriti neile, kes õlut ei joo. Ilus punakas värv ja õlle maitset meenutas suus veel tükk aega mõõdukas õhetus. Innar aga rääkis, kuidas ta aastaid tagasi oma Tallinna kesklinna korteri 5. korrusel esimesi õllesid hakkas keetma….
Siis üllatati meid eriti humalase õllega, mis pole veel saanud ei purki, ei pudelisse- see maitses, kui ülekantud tähenduses trühvlikomm, mida saab süüa vaid 1 tk korraga- ehk siis lonks korraga. Innar aga rääkis samal ajal mekiruumi ehitamisvajadusest ja hakkaski meid juba suunama tootmise uksest välja mekiruumi poole.
Meikiruum pole veel täitsa valmis, kuid idee järgi saab sealt peagi lisaks õllele tapaseid ja muud lihtsat õllekõrvast. Lisaks sobib ruum mõnusaks teemaõhtukski. Igaljuhul meie soovitame südamest!
Hind on 10 € inimese kohta ja kokku kestab 1 h. Miinimumkogus inimesi on viis.