Sorry, this entry is only available in Eesti.

Karukella klientidel on eksklusiivne võimalus koha peal kuulda bonbon tüüpi käsitöökommide valmimise lugu, degusteerida 4 erinevat ja imeliselt maitsvat kommi ning valikus olevaid šokolaaditahvleid. Esitlusele tuleb demo kommivalmistamise protsessist ning saate aimu, kuidas need meistriteosed valmivad. Kõrvale pakume espressomasinast kvaliteetkohvi.

Mon Laurée käsitöökommide degusteerimine 280 €/ kuni 10-le*

Olgu alustuseks öeldud, et tegemist ei ole mitte tavaliste trühvli tüüpi šokolaadikommidega, mida ehk oled seni proovinud ja harjunud ostma, vaid hoopis bonbon tüüpi vormikommidega. Bonbone tuntakse maailmas kui väikseid komme, mis võivad erineda nii koostisosade, maitsete kui ka kuju poolest. Kõik kommid valmivad ainult käsitööna ja on valmistatud kommivormides, kus kiht kihi haaval saab komm mitme päeva jooksul oma lõpliku maitse ja kuju. Lisaks on kõikidel kommidel ka käsitsi tehtud kaunistused ja seetõttu igaüks oma välimuselt unikaalne.

Kommimeistrist

Gurmeešokolaadid valmivad Aa mõisas (Karukellast vaid 10 km kaugusel) ja valmistab neid käsitööna Grete Lainjärv, kes on ametit õppinud ja pidevalt end täiendanud mitmetel kursustel Melissa Coppeli koolis USA-s. Nüüdseks on Gretest saanud kommimeister, kelle Mon Laurée komme tellib näiteks Eesti Vabariigi president ja kes võidab järjest parimaid tiitleid erinevatel mõõduvõtmistel.

IDA/VIRU maitsekuu raames tuleb ta tellimisel Karukellasse koha peale ja toob kaasaostmiseks ka kommikarpe ja šokolaaditahvleid kaasa.

*- lisandub puhkemaja rentimise hinnale