Menüü

IDA/VIRU Maitseseiklus Karukellas koos peakokk Mihkel Heinmetsaga!

AINULT 4 KUUPÄEVA a´ 20 inimest! Tule koos sõpradega või korralda oma kolleegidele mõnus tänuõhtu!

IDA/VIRU Maitseseikluse kampaania raames korraldame me enda juures 4 täiesti erakordset 20- inimeselist gurmeeõhtusööki, kus IDA/VIRU toorainega on kombineerimas Hiiu kommetega peakokk:

MIHKEL HEINMETS

Ühel kenal pühapäeval tegime menüü läbi ja kambas oli ka kaamera, mis võttis üles meie meeleoluka kokkamise. Sel päeval oli küll kell varajane ja päike paistis, kuid kujuta hoopiski ette õhtust hämarust, paljusid küünlaid ja mahedat taustamuusikat. Mihkel ütles, et teeme ühe maitseküllase, kuid kohaliku kombe kohaselt lihtsa menüü, mida saadavad kvaliteetveinid ja üllatusnaps. Kuna tegu on kohaliku toidu ja ka kohalike kommetega, siis anname pearooga edasi liua pealt ning iga uue käigu alguses ütleme tooste.
Mõnus sumin ja lahe atmosfäär saab olema tagatud!
Ruttu broneerima: puhkemaja@karukella.ee

Maitseseikluse õhtusöögid toimuvad neljal korral, kahe järjestikuse nädala kolmapäevadel ja neljapäevadel:

  • 05.11
  • 06.11
  • 12.11
  • 13.11

Igal õhtul algus kell 19:00,
meil on palve veidi varem kohal olla.

Vaata ka Oma Maitses ilmunud värsket videoformaadis podcasti, kus Mihkel oli Joel Ostrati juures külaliseks.

Mihkel Heinmets on valmistanud süüa seitsme riigi restoranides, olnud praktikal Michelini tärnidega auhinnatud ja maailma number üks restoranis Geranium, valmistanud toitu Austraalia aborigeenide kommuunis, toitnud inimesi taevas ehk olnud Dinner in the Sky Eesti peakokk. Ühtlasi on Mihkel kogunud tuntust oma otsekoheste ütlemistega kokasaates «MasterChef Eesti». Loe ja vaata Mihkli kohta rohkem siit!

Üks mis kindel- ta on võlunud oma toitudega klientide südameid ning igapäevaselt võlub ta oma toitudega klientide südameid Hiiumaal Kassari saarel Orjaku sadamas enda restoranis iiUmekk.

Ja mis eriti äge- ta võtab kaaluda ka kõik esialgu hullumeelsusena näivad ideed, nagu seegi, et keegi tema jaoks tundmatu Terje Ida-Virumaalt kutsub teda neljaks korraks majatäiele külalistele kokkama- ja seda täiesti teise Eesti otsa (tõepoolest enam kaugemalt poleks olnudki võimalik- 295 km risti läbi Eesti) ja ta vastab:

“Ahoi Terje! Teeme ära!”

Tiheda kirjavahetuse tulemusena on kenasti kokkulepitud järgnevas:

Järgmistel kuupäevadel kell 19:00 õhtul ootab neljal korral 20 toidusõpra 4- käiguline pika laua õhtusöök, mis on suuresti inspireeritud põhjaranniku kohalikest toodetest.

HIND 99 €/ ühele. 

Erisündmuse menüü on saanud inspiratsiooni kalast, mis tuleb suuresti Purtse rannast ning kus väikest maitsenüanssi pakub kaasavõetud säinas. Toimuma saab mõnus pikalauasöömaaeg, loome koos mõnusa meeleolu ja sumiseme hilja õhtuni.

Serveeritakse 4 käiku, üks kangem tervitusnaps ning veinid eelroa ja põhiroa kõrvale. Loomulikult tunneb teadlikum külaline ära peakoka enda signatuurroogi ja -toorainet.

PAKETT 280 €/ kahele

Igal õhtusöögi päeval läheb üksikmüüki 4 tuba ja paketi hinnas on:

MAITSESEIKLUSE MENÜÜ

TERVITUSSUUTÄIS

Kalapuljong / tervitusnaps

NATUST KERGEM

Ahvenaäkis / ürdid / piimasai / must laim

TOEKAM

Tallehautis / kartulikreem / E.M.A kaste / marineeritud rohelised piprad

SUU MAGUSAKS

Mascarpone / besee / valgesõstramoos / sipelgad / kohv

LISAKS

Käsitööleib / veiserasvamääre / säinasool

Äkise ja hautise kõrvale veinid (selguvad hiljem)


Koos selgitame välja ka kõige vahvama toosti ütleja, kes saab siis kingituse.

BRONEERI: puhkemaja@karukella.ee