(Eesti) Kristallid, tšakrad, aurad ;)

Tyvärr är denna artikel enbart tillgänglig på Eesti.

Täna, 13. oktoobril, saime lisaks sellele, et tuttavamaks erinevate kristallide ja poolvääriskividega, saime teadlikumaks ka tšakratest ja pendeldasime kristalle.

8 vahvat naist kogunesid täna kokku, et kuulata, mida Laivil on kivikestest rääkida. Laua ümber olid neid, kes omavad kive, kuid on nad unarusse jätnud, oli see, kes ütles, et ta midagi ei tea kividest, kuid samas olid tal juhuslikult kaelas ja käerandmel päris võimasad kaitsekivid, oli neid, kes omavad kodus kive ja kes külastavad aeg-ajalt kristallipoode, üks meist oli kristalle kaugelt piielnud ja aukartusest nende ees ei julgenud ilma vastava ettevalmistuseta neile tõsisemalt otsa vaadata, rääkimata sõrme andmisest. Laivil oli ka väga hea meel, et pundis oli ka naine, kes ei usu ühtki nähtamatut asja. See tasakaalustab iga seltskonda ja säilitab kriitilise meele.

Laivi kristalliõpetus on seotud just tšakrate vaatevinklist- teadupärast on tsakrad väidetavad väekeskused inimese peenkehas.

Selleks, et väekeskused annaks meile igapäevast jõudu, peaob oskama neid laadida, ning selleks on eriti head kristallid. Tegime ka tšakrate energiataseme mõõtmist ja pildistasime oma aurakeha.

Igaljuhul tõsi või mitte ja andis ikka palju uut infot, mida siis enda jaoks rohkemal või vähemal määral ära kasutada.