Sorry, this entry is only available in Eesti.

Pearoa jaoks on tehtud juba mõned ettevalmistused, et läheks hõlpsamalt ja kiiremini. Veisekotlettide valmistamist juhendab peremees Jaanus ja see toimub grillmajas.

VEISEKOTLETID LILLKAPSAGA

_____________________________

ALUSTUSEKS

Lillkapsas
Sool
Või
Riivjuust

ALUSTUSEKS: Lillkapsas on lõigatud väiksemateks õisikuteks ja on juba ette keedetud ning nõrutatud, pane lillkapsaõisikud pannile, lisa maitse järgi soola ja prae neid võis. Kui lillkapsas on või juba sisse võtnud, siis keera tuli alt ära ja riputa riivjuust peale sulama.

KOTLETID

Veisehakkliha
Praelihatükk
Sibul
Muna
Kappari
Sool, pipar
Või

KOTLETITEGU: Vormige kotletitaignast kenad pihvid, asetage grillplaadile ja küpsetage kummaltki poolt 3 minutit, küpsed pihvid pange termopotti. Serveeri võimalikult kiiresti, sest vaid nii on on kotletid maitsvad ja mahlased.

NB!

Kui Sul endal on häid nippe ja nõkse, kuidas ise veisekotlette või lillkapsast teed, siis jaga seda ka meiega.