Sorry, this entry is only available in Eesti.

Pererahvas on teile valmis pannud kõik toiduained,
magustoidu teeme algusest peale, ettevalmistusi pole vaja läinud.

SÕRNIKUD

_____________________

ALUSTUSEKS

500 g Riccottat
2 Muna
1 spl Mett
1 dl Nisujahu
Soola, suhkrut
Apelsinikoort

Sega kohupiim, munakollased, jahu, sool, suhkur ja apelsinikoor. Sõtku ühtlaseks tainaks. Raputa lauale ja kätele jahu, vormi tainast käte vahel väikesed pallid ja vajuta laiaks. Kasta sõrnikud jahusse.

Kuumuta pannil õli. Vajuta sõrnikud 1 cm paksusteks pätsideks ning küpseta neid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 3-5 minutit, kuni sõrnikud on kuldpruunid.

SERVEERIMISEKS

Hapukoor

Serveeri laktoosivaba hapukoorega, see on mõnusa paksu konsistentsiga. Söö sõrnikuid kuumalt.

NB!

Kui Sul endal on häid nippe ja nõkse, kuidas ise sõrnikuid teed, siis jaga seda ka meiega.